lauantai 14. maaliskuuta 2015

Selkä ja olkapää treeniä !

Moiccelis !

Ensinnäkin, haluamme kiittää kaikkia edellisen postauksen erittäin hyvästä vastaanotosta ! Saimme ihan mielettömästi katseluita, lisäksi myös positiivisia kommentteja sekä palautetta, arvostamme !



Olimme eilen illalla treenaamassa, ja halusimme ottaa pientä videomateriaalia teille. Saikulla oli vuorossa selkä- sekä olkapäätreeni, Tarulla selkä-, hauis- ja vatsatreeni.  




Saikun viimeinen sarja, ja loppuun asti pusketaan ! 





Tarun super-selkäsarjan toinen osa ! 


Treenit menivät tosi hyvin kummallakin. Vaikka sarjojen välissä saatamme rupatella ja kikatella, se ei tarkoita sitä, ettemmekö keskittyisi itse sarjoihin !


T: Mä ainakin pidän tosi paljon Saikun kanssa treenaamisesta. Teemme jotenkin samalla asenteella, ja kummallakin motivaatio kunnossa ! Treenasimme jo Miss Helsinki aikoina yhdessä, ja silloin huomasin että treenit sujuivat meillä tosi hyvin ! Ei liikaa lörpöttelyä, vaan keskittyminen siellä missä pitääkin - eli tekemisessä ! 

Saikulla oli muuten mukana Tafferin vetoremmit, joita sain testata mun superselkäsarjaan. Ero oli niin järisyttävä, etten voi vieläkään uskoa sitä ! Jaksoin tehdä raskaammalla painolla, ja useamman toiston. Olin niin innoissani sarjan jälkeen, että hypin ja pompin iloisena ympäriinsä, hahah :D

TÄSTÄ voit käydä katsomassa Saikun postauksen Tafferin vetoremmeistä sekä osoitteessa www.taffer.fi voit käydä tilaamassa vetoremmit myös itsellesi !

S: Taru sen sanoi ! Molemmilla meistä on samanlainen asenne treenamisessa ja lisäksi tsemppaamme ja autamme toisiamme. Lisäksi samantyyppiset tavoitteet helpottavat yhteistreenejä ja ohjelmammekin ovat niin samanlaiset, että yhdessä treenaminen sujuu mutkitta. Lisäksi, kun jokin häiritsee vaikkapa treenien tai ruokavalion suhteen, niistä on helpompi puhua ja muutenkin on hauska heittää sali/treeniläppää sellasen kanssa, joka sen ymmärtää, hih ! 


Treenien jälkeen suuntasimme kumpikin äkkiä kotiin. Piti syödä ja pakata eväät mukaan, sillä olimme menossa leffaan. Nyt kuulostaa varmaan siltä, että olisimme pakanneet kassillisen leffaeväitä mukaamme, mutta todellisuus olikin vähän eri... 


Jep, näette oikein. Riisikakkuja, nami nam ! Jotkut ehkä saattoivat jo huomata tämän kuvan meidän instagramissa, mutta pitihän se vielä tännekin lisätä ;) Syömme nyt viikon ajan aikalailla näitä ihania riisikakkusia sekä tietenkin eri proteiinin lähteitä (kuten kanaa, kalkkunaa ja kananmunaa) ja paljon kasviksia. Syytä emme vielä kerro, mutta lupaamme että se selviää ihan pian ! Pysykäähän siis aktiivisina ja kuulolla blogin suhteen ;)


PALJON PUSUJA, 

Team Tuwwi <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

  1. koittakaa panostaa noiden videoidenkin laatuun niin kivempi katsoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan totta, yritämme jatkossa kuvata paremmalla kameralla ! Hetken aikaa pärjättävä iPhonen voimin :(

      Poista

Jätäthän meille kommentin, olit sitten anonyymi tai vakkarilukija :) Kaikki palaute on meille tärkeää ♥