keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Next Level !

Moi kaikki !




Team Tuwwi on saanut niin hyvän vastaanoton, että olemme aivan häkellyksissä. Nöyrä kiitos kaikille vielä <3 !

Olemme saaneet mielettömästi uusia juttuja suunniteltua, ja pikku hiljaa voimme kivuta kirkkaan kultaisia portaita askel-askeleelta ylöspäin, Bling bling !




Se kuitenkin vaatii vielä kovaa työtä, sillä luonnollisesti, mikään ei tapahdu itsestään. Tämä viikko ainakin menee siis täyden työn touhussa, mutta lupaamme palata näistä suunnitelmista myöhemmin ! 

Ainoa ikävä puoli tässä on se, kun emme ehtineet tänään treenaamaan. Paiskimme koko päivän omien töiden lisäksi Team Tuwwin eteen, ja töitä on vieläkin pöydät täynnä :( 
Toisaalta, Taru kärsii vieläkin kovista lihaskivuista, ja Saikku on ansaitusti Katy Perryn keikalla. Ehkä välistä jääneet treenit eivät siis haittaa ainakaan yöuniamme. Huomenna sitten jumpataan tämänkin päivän edestä ! 



Pusuja, 

Team Tuwwi



Ps. Otamme hulluimmatkin postausideat huomioon. 








7 kommenttia :

  1. nobody careeeeeeeeeeeeeeees

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nobody cares that you dont care - so F off <3 :)

      Poista
    2. Vihaajat vihaa ! Kukaan tuskin on sinua blogiimme pakottanut :) Ja kiitos TeamTuwwi supperterille <3

      Poista
  2. miten joku viittii tollalailla kiusata joka postauksessa, jossei blogin genre tai kirjottajien naamat oo mieleen ni voi hiljaa lukee jotain muuta blogia. tytöt avautuu siitä että niillä on ollu vaikeeta ja joku kokee asiakseen huudella mitä sattuu. suututtaa tällänen, ootte tytöt ihania <3

    VastaaPoista
  3. nykypäivänä on niin paljon feikkejä blogeja ja niiden ylläpitäjiä. mielummin luen aitoja tarinoita sekä katselen realistisia kuvia! Tässä blogissa so far so good! hyvää kevään odotusta kaunokaiset :)

    VastaaPoista
  4. Wauts, seurantaan meni...
    Mites neidit, kiinnostaisko 2+1 treffit ;)

    VastaaPoista

Jätäthän meille kommentin, olit sitten anonyymi tai vakkarilukija :) Kaikki palaute on meille tärkeää ♥