perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen yhteistyökumppanimme ja viimeajan kuulumisia !





Ciao ! 



Varoitus heikkohermoisille heti alkuun - olemme näin perjantain kunniaksi erittäin iloisella tuulella, joten postaus saattaa sisältää ällöttävän ihanaa tekstiä, koittakaahan siis kestää ! ♥





Kuten postauksen otsikko jo kertoo, Team Tuwwi on saanut ihka ensimmäisen yhteistyökumppanin ! Olemme tästä mahdollisuudesta erittäin kiitollisia sekä aivan innoissamme ♥ ! Pääsemme siis tekemään Ruohonjuuri -ekomarketin kanssa aivan mielettömiä yhteistyöjuttuja. 

Lähdimme eilen hakemaan tuotepussukkaamme, ja Saikulla oli kunnon kamerakin pakattuna mukaan. Valitettavasti ainoat kuvat mitä muistimme paikan päällä ottaa, ovat tässä:



Tarun puhelimella vauhdista napattu kuva. Oli siis näin kiire kauppaan sisälle.




Ja kaupasta ulospäästyämme toinen pikainen puhelinkuva. 


Noista kuvista siis varmasti huomaatte kuinka innoissamme oikeasti olimme ! 
Katsoimme vain ohimennen mitä kassista löytyi, ja päätimme että Saikku ottaa väliaikaisesti kaiken kotiinsa, sillä emme viitsineet keskellä Kamppia tehdä tuotejakoa. Jaamme sitten myöhemmin tuotteet keskenämme, sitä odotellessa ! :) 


On aika ilmiselvää miksi ryhdyimme juuri Ruohonjuuren kanssa yhteistyöhön, varsinkin kun kyseessä olemme me - terveyshömppäfitnessmirkut ! Kaupan tuotteet ovat luomuja ja ekologisia, ja lisäksi arvostamme kumpikin puhdasta ruokaa. 

Vaikka emme noudattaisi tiettyjä ruokavalioita, söisimme silti "terveysruokia" pääsääntöisesti. Olemme huomanneet kuinka suuri vaikutus kehoissamme on: pysymme virkeinä ja iho, hiukset sekä kynnet voivat hyvin. Lisäksi kumpikin meistä on jo aiemmin jättänyt turhat viljat, herkut ja maitotuotteet pois, lukuunottamatta raejuustoa aamupuuron joukossa sekä tietenkin tätä uutta trendiä - raakasuklaata ! Vaikka ei kai sitä herkuksi lasketakaan ;)  

Jokatapauksessa, on ollut ihanaa huomata terveellisen ruokavalion merkitys hyvinvoinnissa, sillä tiedämme millaista on, kun keho ei voi hyvin, emmekä enää ikinä halua palata siihen !


Tässä vielä tarkemmin Ruohonjuuresta saamamme kassin sisältö:







Kerromme heti näistä myöhemmin lisää, kunhan olemme saaneet ne itse kokeiluun.


S: Olen aivan hurahatanut superfoodeihin ja niitä löytyykin hyvä määrä kotoa jo entuudestaan. Niitä olisi enemmänkin käytössä, jos hinnat eivät olisi niin hurjia !
Näistä tuotteista minulle entuudestaan tuttuja ovat vain FitFarmin tuotteet, joista SuperMix ollut kovassa käytössä varsinkin aamupuuron seassa. Lisäksi aamupuuron joukkoon sekoitan AINA goji- sekä mulperimarjoja, jotka ovat niin herkullisia ! Superfoodit kiinnostavat erityisesti sen takia, että ne sisältävät paljon eri mineraaleja sekä ravintoaineita, ja niiden terveysvaikutukset ovat luonnollisesti positiivisia !


T: Mun heikkous tällä hetkellä on ehdottomasti raakasuklaa <3 ! Söisin sitä jokapäivä, jos vaan olisi ylimääräistä aikaa sen valmistamiseen, ja jos se kuuluisi tämänhetkiseen ruokavalioon !





Hyvää Viikonloppua kaikille ♥

Toivottaa,
 TeamTuwwi


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätäthän meille kommentin, olit sitten anonyymi tai vakkarilukija :) Kaikki palaute on meille tärkeää ♥