tiistai 17. maaliskuuta 2015

Dieettiä, Treenejä sekä Eväsrasioita !




Heippa kaikki !


Pahoittelut, ettei viikonlopun aikana tullut postauksia. Panostimme treeneihin sekä lepoon, joten turhat istumiset koneen ääressä jäivät välistä.

Olimme sopineet lauantaiksi aamulenkin, mutta se kuitenkin jäi välistä, sillä Tarun prinsessaunet venähtivät puoleenpäivään, ja Saikkukin oli sopivasti vatsakipujen kourissa, ups ja höh ! Treenasimme sitten myöhemmin päivällä yhdessä olkapäitä ja ojentajia. Loppuilta meni niinkin villisti kuten seuraavat kuvat osoittavat:






Sunnuntai alkoi miten muutenkaan muka kuin salilla treenatessa. Molemmilla oli vuorossa kirottu jalkapäivä ! Jouduimme kuitenkin tekemään treenit erikseen, sillä Saikulla oli kiire hoitaa omia asioitaan ennen illan tuplatreffejämme, hihih ;) Ei muuten ole mikään suurempi este käydä ulkona syömässä dieetin aikana, kunhan vain valitsee ruokavalioon sopivia raaka-aineita. Meidän lautasiltamme löytyi lohifileet kasviksilla, sekä Tarun laukkuun salamatkustaneet riisikakut. Joimme tietenkin myös litratolkulla fitnessvettä !

Viikonlopun kuvasaldo on aika säälittävä, mutta tässä parhaat palat:









Tänään tiistaina alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän oli tarkoitus treenata pakarat piukoiksi, mutta Taru ei yksinkertaisesti kyennet siihen. Hänen takareitensä olivat niin kipeät sunnuntain jalkatreenistä, ettei pystynyt edes taivuttamaan kymmentä senttiä enempää kumaraan. Toivottavasti huomenna lihakset ovat jo vetreämmät ! 

Palaillaan jälleen huomenna !

Pusuja,

Team Tuwwi ♥


1 kommentti :

Jätäthän meille kommentin, olit sitten anonyymi tai vakkarilukija :) Kaikki palaute on meille tärkeää ♥